såna här dagar då man inte kommer på någon rubrik att sammanfatta de i.



Avklippta jeans, tröja GinaTricot, gammal blåblommig bikini under


Idag såg jag våra gamla, smutsiga, svarta träträdgårdsstolar stå på gräsmattan mitt i solen, som verkligen stekte. Pappa tog en trasa från en hink fylld med vatten utan att vrida ur trasan och drog över trädgårdsstolarna så det skvätte vatten överallt. Då tänkte jag, att om jag vore en utav våra trädgårdsstolar så hade jag verkligen gillat pappa.
Synd för pappa att jag är en upprorisk tonåring (i hans ögon, förstås) och inte en utav trädgårdsstolarna. Bara en tanke.


Förövrigt har jag badat vid hoppklipporna idag med Bella, Sara & Amanda. Vi skrek så att det ekade när vi gled ner i det iskalla vattnet. Och när vi skulle komma upp skrek vi också, i panik, för jag hade en spindel i håret, Sara & Bella bara gled och kunde inte komma upp, Sara fick ett sår vid knät, Amanda... ja, Amanda följde strömmen och skrek mest nåt i stil med; VARFÖR SKRIIIIIKER VI?. Dom tjejerna tycker jag om. ♥


Jajuste, måste säga att jag känner mig som hämtad från en Astrid Lindgren saga. Pippi, eller nåt. Fast ja, inte pippi förstås utan någon klumpig statist. Det är lite sådär svensk sommar känns. 

Kommentarer
Postat av: Elsa

Aha, Karlsson. Hmm. Jaa, honom har du alltid liknat lite. Jag menar vem kan inte se sammanband. Jag skulle kuna göra en lååång lista men jag tycker att det räcker att säga Köttbullar :P <3

2009-06-23 @ 22:10:38
URL: http://elsawadelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback