KÄNNS SOM JAG GÅTT SÖNDER.

Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är
Jag har ramlat där förut, och det är mer än bara nån sorglig kliché



Håkan Hellström.


IF I COULD START AGAIN, A MILLION MILES AWAY

Idag är jag hur trött som helst, trots nästan tolv timmar sömn... allt p.g.a. sprutan. Men jag överlever.
Jag lyssnar på den här låten hela dagen och tittar på gamla repriser på teven. Och klagar lite.
I'll be back in the morning.




Johnny Cash - Hurt

WE'LL KEEP QUIET

Det är väldigt tyst häromkring av flera olika anledningar. Just nu genomgår jag ett dator byte så det står två datorer här just nu, varav den ena har internet men inga dokument och den andra har dokumenten men inget internet... smart, huh? Nej, men det förväntas bli fixat under helgen!
Annars så har denna fredagen varit en fin fredag, en fin vecka har det tillochmed varit. Simtest, skolbio, vaccination och - the big thing - tillbaka lämning av matte prov har skett den här veckan. Fatta att jag drömt mardrömmar om den matte tentan, då darrade jag verkligen som ett asplöv när jag fick tillbaka det. Jag trodde jag skulle dö, men se så nöjd jag vart i slutändan! Nu gäller det bara att få nerverna i schack igen... 
Annars har ´jag, bella och elsa fikat idag och när jag cyklade hem snabbt för att åka till träningen så upptäckte jag att jag fick ont av att stänga ytterdörren och kom fram till att vaccinationen stoppade mig från träning idag. Too baaaad.
Men man kan ha kul ändå, så jag satte mig framför datorn med en brämhults, lyssnade på låten nedan och kollade igenom Kyssjohanna.se. Smyckena där är helt fantastiska, speciellt Disney Coutures. Tänk små armband med citat från disney filmer inristat, det är heaven för ett disney fan som mig. Lite idol har hunnits med också. 
Annars så har jag ju en ny design, det har vi denna brud att tacka för, det blev mycket bättre än förväntat! :D



Det är Take a bow från Glee, som jag blivit lite småkär i. Som HSM i en serie och så inte min stil, ha.


more spinning around there then you would guess



jag är väldigt fåordig häromkring.
Jag vet, jag är inte sån annars men när jag är ensam så flyger många tankar omkring och trasslar in sig i varann och jag blir helt snurrig. Jag har kört fast ganska hårt, jag vet inte hur jag ska uttrycka mig längre.
Det är nog bara en period.

Men jag kommer tillbaks.
Tror jag.

he keeps on delevering.


men jag är tom på ord.


through all our days, we are holding on, holding on


since brittish knows how to do it



Jamie T ft. Lily Allen - Rawhide

unknown

this is your world. shape it or someone else will.

HATE THE WAY YOU SEE RIGHT THROUGH ME


'CAUSE SOME DAYS YOURE JUST LOWER


EXHAUSTED

Utmattad var ordet. Jag sov fyra timmar i natt, men har haft förvånansvärt mycket energi med tanke på det. Jag hatar känslan av att vända och vrida på sig i kroppen hur gärna man än vill ligga stilla. Hur ögonen håller på att slutas när nattlampan är tänd men kan knappt slutas när den släcks. Varför är det så ibland? Vad är det för hemskt som får en att ligga vaken, när man inte ens kan komma på vad? Det är så grovt irriterande.
Iallafall så har det dykt upp en miniångest inom mig som säger åt mig att det är dags att skärpa sig i vissa ämnen, sagt och gjort. På vissa lektioner klarar jag bara inte av att hålla koncentrationen (HOSTsoämnenaHOST) men försöker träna upp den. Min hjärna är lite trött nu.
För att inte prata om min kropp. Träningen idag tog KÅL på mig. Ojojoj. Men kul vare. :)

Måste bara nämna att jag älskar vädret idag, trots att det knappt varit sol. Jag, Isabella och Simon var ute på två raster idag och spela fotboll och undersökte skogen bakom skolan som vi spenderat så många raster på som små. Det är så himla vackert när det blåser så mycket och löven virvlar... Och alla mini lövhögar älskar jag att gå igenom, eller älskade. Den kärleken tog slut när Isabella sa "men tänk om det finns en igelkotte där i?" Kan inte sluta tänka på vilka hemska rovdjur som väntar på att få hoppa fram och hugga tag. Typ, paddor.
Nu ska jag dricka upp mitt te, borsta tänderna och krypa ner i sängen. Nio timmar sömn, here I come. In big need.


©

Min syster hoppade studsmatta för några dagar sedan, precis efter att vi begravde en av dagisbarnen i en lövhög. Höstlovet var himlans bra.

GODNATT



Just nu har jag precis gjort klar en läxa och laddat över massa bilder på ett USB minne tills imorgon, som Sara ska få. Jag fotade henne och Isabella för några dagar sen på väg hem från Elsa. Lite fint blev det, med tanke på att det bara var sådär i förbifarten. Men nu ska jag göra iordning mig och sova. Det kommer kräva en stor kraftansträgning för att komma upp imorgon, skulle jag gissa. Men jag överlever det med.
G'natt.

FAVORIT JUST NU



Natasha Bedingfield - The Scientist (cover)

SÖNDAG



Bilder; Rockfoto.nu

Söndag idag, lite hatkärlek till den dagen. Mest hat nu, eftersom det betyder skola imorgon igen. Det finns vissa tillfällen efter lov då man känner att man tappat begreppet om tid och har en liten längtan efter rutiner... detta är inte ett sådant tillfälle. En vecka lov till skulle sitta finfint.
Idag har jag inte hunnit med mycket; snoozat, ätit frukost och somnat om. Sen kom jag hela vägen hit, en meter från sängen till datorn. Känner att det snart är dags att plocka iordning i mitt rum, men inte än. Behöver en kopp kamomill te för att klara av det första. Senare ska jag glida över till Frida, träffar inte henne särskilt ofta längre. Ikväll är det Gossip Girl och plugg som gäller. Känns som en ganska soft söndag, vilket passar mig perfekt.

Förövrigt så vill jag i framtiden jobba med att ta såna bilder som ovan. Det är mitt drömjobb.
Men det är inte det jag ska bli, jag ska blir rättsläkare/obducent. Men om världen skulle gå i fred, P. Diddy skulle göra en låt som inte handlar om hur många gånger han har blivit skjuten eller Snape skulle tvätta sitt flottiga hår, då kan jag satsa på den karriären. När det omöjliga inträffar.