Snyggt där.

Jag har precis upptäckt att jag ska lära mig åttio franska glosor på tills imorgon. Bravo Eva.

Jag tror ni förstår att det här alltså är all tid jag lägger ner på bloggen ikväll, men lyssna på denna så länge för den är grym.

But honestly, won't someone stop this train




Just nu sitter jag och skriver hemprov och är rätt så rädd, rädd för dåliga betyg. Jag kommer inte kunna få knappt ett VG på det här provet. Det är som om all min kunskap, motivation och förstånd rann ur kroppen. Jag önskar jag kunde få tre dagar till.
Den här kvällen har i allmänhet varit ganska hemsk. Plugg, städning och träningsvärk. Vill helst av allt krypa upp i soffan med te och kakor.

Ändå kan jag inte låta bli att säga att min dag har varit rätt bra. Jag har liksom haft ett pirr i magen och jag tror nio tjejer kan gissa varför.
Nu ska jag skjuta upp provet tills imorgon bitti (hoppas på någon sorts "jobba bra under press") och göra te och ta en kiwi.

No one said it was easy, no one said it would be this hard



Om 10 minuter tar jag, mamma och syster tåget in till stan för att gå på spa med gym, bastu och hela kitet. Det bästa är att vi ska få 50 minuters massage, det ska bli så sinnesjukt skönt. Sedan blir det teater. Fantastisk lördag.

Yes, I actually am.



Såhär såg min vägg ut för ett halvår sen när jag skulle måla om den. Det pinsamma? Texten syns igenom om man tittar noga nu.

Jag sitter just nu i min rosa mjukisdress, precis varit i duschen och är insmord (smörjd?) och len som en babystjärt. Eller nästan.
Om 40 minuter ska jag ta mitt pick och pack och glida iväg till Elsa för att spendera kvällen där med ett gäng fina tjejer med pizza och film.
Idag har jag varit ute och sprungit i solskenet, skrattat så jag fått ont i magen av youtube klipp på lunchrasten, fått fina bedömningar av lärare, lekt charader och ätit tacos. Så idag är jag därför glad.

When I met you my heart went 'knock knock'




Idag har det inte varit så här soligt. Det hade varit fint.
Idag har jag gjort våfflor, varit i kyrkan, skrattat, halkat och pluggat geografi. Det har varit en bra dag och nu tänker jag krypa under täcket med en sprillans ny CHIC. Finns det något finare än nya tidningar? Ja, antagligen, men det är ändå fantastiskt. Det ska bli sjukt skönt att sova och komma tillbaka i min dygnsrytm.
Men nu börjar jag få lite brådis, jag har nämligen haft tanborsten i käften ett bra tag nu.


With my destiny, it splits my personality


Nedre bilden är inte min, vilket ni nog förstod (vet inte var den kommer ifrån). Lejonmanen är ju självfallet jag, en flummig kväll hos Elsa tagen av Bella.


Idag sken solen och jag mår bättre. Sen har jag skrattat mer än vanligt.
Åh, förresten. Jag måste dela med mig av det för att kunna släppa det: i förrgår natt vaknade jag av att jag gav vägen en dansk skalle. Och då menar jag inte att jag vände mig om och råkade knocka väggen utan det var verkligen som om jag drämde till allt jag kunde in i väggen i sömnen. Det gjorde så sinnes sjukt ont att jag nästan började gråta men skrattade istället.
Nu vet ni. Nu ska jag koka te med honung och lyssna på Salem (som rubriken).  



Jag. Har. Ingen. Ork. Till. Något.

Jag orkar verkligen inte någonting idag. Det är en kraftansträgning mellan soffan, sängen och datorstolen. Vad är det för fel på mig?
Jag trodde Justin Bieber var en mes, vilket han nog fortfarande är, men det här var faktiskt riktigtriktigt fint. Nu tror jag att jag ska dra mig hela vägen till TVn.


We all have bad days



För våren är ju påväg.
Jag skulle plugga, men orkar inte. Jag gör verkligen inte det. Äsch, det som ska in i morgon är gjort.
Jag tror jag istället ska spendera resten av kvällen vid svenska hollywood fruar med en kopp te med honung och knarka halstabletter. Lägga mig tidigt.
Ända sedan jag gick upp i morse och insåg att tiden rann iväg och varken kunde hitta vantar, mössa eller halsduk så kände jag att den här dagen kommer gå dåligt. Det gjorde den också, även om den haft ett antal fina glimtar med.
Nej, Salem Al Fakir har lyft upp min dag.

Hemsk kvalité, fantastisk låt.


Idag är en grå dag



och jag är sjuk och vill till ljusare platser, frisk. Nu ska jag hoppa in i duschen.

"Kärlek i garderoben"



Klassen har sett den här, jag tog med den i en bilduppgift (om alla♥dag).

Nu vet ni.
Ååh, jag är så uttråkad.

You make my dreams come true



Idag hyrde jag den här filmen efter så mycket (blogg) snack om den.
Den hoppade mycket, var lite otydlig och konstig men helt fantastisk. Se den.

Quote

FRANZ KAFKA IS DEAD
He died in a tree from which he wouldn’t come down.
“Come down!” they cried to him. “Come down! Come down!”
Silence filled the night, and the night filled the silence,
while they waited for Kafka to speak. “I can’t,” he finally said,
with a note of wistfulness. “Why?” they cried.
Stars spilled across the black sky.
“Because then you’ll stop asking for me.”

Jag hittade citatet här (<-- länk), en fantastisk blogg. Vet dock inte vart hon fick det ifrån.

Here comes the sun, duhduhduhduh



Idag har jag varit sjuk, men trots allt hunnit med lite. Typ sovit länge, gått en låååångsam promenad, bakat (muffins!), hyrt film. Mest varit seg. Jo, jag hann fota ett kortkort tag också innan kameran dog. Äsch. Kulkul förresten, att man blir sjuk på en helg. Bra där Eva.
Morgondagen kommer nog bli en kopia, tror jag. Fast plugg.


Veckans bästa.