JUST LITTLE THINGS

Jag är lite imponerad av mig själv. Jag har varit ganska stressad, men har ändå hållt humöret och koncentrationen uppe. Det verkar som att det går att jobba, träna och plugga. Det var länge sen jag var inne på fcb såhär lite, men det är nog bra... Nu ljusnar saker också. Igår sålde jag mitt första avtal som telefonförsäljare, jag gjorde klart min redovisning utan att svimma den här gången, jag har skickat in mitt prov, imorgon är det sovmorgon och utöver träning så spenderas fredagen med släkten och massa gott.



Let me see what spring is like on Jupiter and Mars

Bild från gårdagen då jag var dunderglad eftersom jag varit ute och sprungit och det hade rakt igenom känts som vår. Snön smälte, grus under fötterna, stark sol. Och så träffade jag Frida och köpte ett halsband. Nu har jag precis ätit mörk choklad med mami&papi framför söndagsfilmen på fyran och ska nog krypa ner i sängen och läsa senaste Chic. Nya tidningar är typ det bästa som finns. Nästan. Så helger är nice. Även om man jobbar och inte blir klar med plugg. Förresten, jag lyssnar ju på Frank Sinatra också. Det är bäst.
 


och huvudvärk.

Åh så uttråkad. Hemma. Och ändå stressad, förbaskade plugg. Jag är lite tankespridd mest. Men imorgon är det skola. Woho.


enhörning.

Idag har varit en konstig dag. Under min första lektion hade jag en redovisning och det började svartna framför ögonen men jag fortsatte prata. Sen kommer jag ihåg att jag tänkte "hur ska jag fortsätta när jag inte kan se mina anteckningar" och sen blev jag medvetslös. Jag ramlade och fick en rejäl bula i pannan från golvet, så nu ser jag ut som enhörning. fint.

Så efter det har jag blivit undersökt femtioelva gånger i skolan, sedan sa dem åt mig att söka läkare som sa att det var lugnt ifall jag inte spyr för då måste jag åka in till akuten. Blablabla. Jag får inte träna, inte följa med på friluftsdagen imorgon och jag får inte sova. Det är konstigt för jag har varit riktigt sömnig och yr. Tänkte plugga men jag kan knappt göra det ifall mitt rum är stökigt och jag är så sjukt trött att jag orkar inte städa mitt rum. Värdelöst. Så då bloggar jag, drar ut på tiden och får lite dåligt samvete över att jag inte pluggar.

and I lost my faith, but she makes me want to believe

Träning. Grease på jobbet. Solsken. Söndag.  

Jag tror jag skippar plugget och sätter mig framför teven istället nu. Lyssna på den här förresten, för den är fin och killen är snyggggggg.

 


and if I could be who you wanted

Jag måste bara påpeka hur fint det är att snön smälter - man kan nästan springa utan att stirra ner i marken. Imorse var det dunder soligt också, hur bra? Menmen, fun parts over. Plugg, here I come. Jag ska verkligen fokusera och plugga intense så att jag får något gjort och kan njuta av annat. Som att laga tacos och gå på bio. Tummen upp för lördagar.