HOLDING ON


Idag sydde jag på praon och jag har nu gjort två kuddar som finns till salu utanför. De är sådär konstigt fulsöta. Jag älskar dem, vilket jag vågar säga eftersom min handledare har designat dem.

För några sekunder sen kom åskan och jag blev så glad att jag fick gåshud. Jag älskar åska, spöregn, höst, you know. Men ja, precis som alla andra så längtar jag också efter sommaren. Men jag är en höst tjej. Utan tvekan.
Det är ganska sjukt hur kraftig naturen är. Som vulkanen på Island, helt plötsligt står vi där hjälplösa. Väntar på att få lyfta flygen efter askan, väntar på internet uppkopplingen efter åskan. Läskigt.
Jag är otroligt seg och trött så jag längtar mest efter imorgon då jag slutar tidigt (klockan fem) och får fira valborg med vänner.
Nu ska jag förflytta mig till TVn. Om jag orkar.


Noah and the Whale

tjena/tja/yo, om fem minuter ska jag packa min väska och röra mig mot inredningsbutiken. Idag hoppas vi på sol. Stenhårt. För idag ska det bli uteservering, mys. Nä, jag tänkte egentligen bara säga att Noah and the Whale är bästhäst, nya starka favoriter. Lyssna bara nedan (första är bäst).




DHW ikväll


Jag stod på ett berg med en utsikt över sjön, bort till Södertälje och hade i vinden i ansiktet i söndags.

Just nu är jag trött. Mina ögonlock svider och mina fötter värker. Men jag tycker om min prao ändå. Jag och Bella går till varandra när vi inte har något att göra, vi lunchar i solen, jag får gratis the av delikatess mannen och jag får sy och inreda. Det är litet och mysigt, även om skolan är roligare.
Nu är det plugg som gäller, det är bara att bita ihop. Åh förresten - designen är gammal och jobbig nu, jag vet. Ny på G. När jag orkar kontakta Elsa.

She says

Jag lyssnade precis på Howie Day, killen med de smärtsammaste finaste kärleks låtarna. Och så ser jag en kommentar under videon och en liten del av mitt hjärta dör.

MoshiPetit The guy I love most left me for some other girl. What he fails to realize is that I was there for him through everything. His depression, his self-doubt, everything. I was always there to catch him and set him back on his feet.
And now he's pushed me away for her.
I still love him, and I can't bring myself to forget him and move on.



osammanhängande

Idag har jag haft bästa måndagen på länge, varför? Jag har varit ledig. Så jag skulle tagit sovmorgon men vakna kvart över sju av en mardröm (tre killar i min klass fastnade i ett träsk och den sista fick vi inte upp så han gled ner i mossan och kunde inte andas), sedan tog jag en promenad i solen till stationen och åkte och tränade där det var jätte få och skit kul och sedan lagade jag chili con carne hela eftermiddagen. Mamma blev dunder glad.
Imorgon är det prao och solen gör mig så himla lycklig lalalala.



What's the deal med gamla Converse? Mina är pissgula och slitna men jag har älskat dem sen dag ett i den där rea butiken i Nyköping när min första bästa vän Johanna övertalade mig att gult är min grej.


Fläta och snedbena. Dagen i ära.

tjugofemteapriltvåtusentio

Idag har jag varit ute och sprungit, städat, haft hemma spa (skrubba, peela, hårinpackning, noppa, klippa, ansiktsmask, fila, raka, aniktsmask, mm) och träffat Frida. Vi tog en kort promenad till berget ovanför Dånviken, det är lite av ett barndomsställe. Ett år firade hon och jag nyår där. Nu satt vi mest och pratade. Och ja, hon klättrade i träd. Jag var för feg.

Nu är det två timmar i soffan som gäller, Gossip Girl och Wipeout. Jag är ledig imorgon, prao på tisdag. Livet är härligt.






När kameran är med.


Nu ska ni få en bildbomb från min lördag, jag tog nämligen med den här bebisen från och med att jag gick upp ur sängen. Ja, jag tycker om överredigering.


Jag åt en jordgubbs smoothie till frukost, lyx? Ja. Ute också, i solen. Fast det var 7 grader ute så jag fick gå in efter fem minuter. Ändå.


Jag tog på mig ett par leos, kollade ut genom fönstret och tänkte att det kan bli en bra dag.


Sedan åkte jag till stan med den här tjejen. Här, på Taco Bar, så är hon lite ledsen över att hon tappat guacamole i cola glaset. Hon blev nästan lite deprimerad, hon visar det bara inte på bild. För övrigt har jag kommit fram till att Kungshallen är som McDonalds för vuxna. Fy.


Vi hade rätt kul, trots att Elsa inte hittade sin beslutsångest tröja och bara kom hem med en mascara. Jag fick nya jeans däremot. Finfina.


Ett kort stopp hos Elsa, sedan bio med dessa två. Alice i Underlandet blev det, andra gången för mig. Den är fin iallafall. Här i 3D, som ni ser.


Vi köpte godis. Nerifrån; jag, Anton, David, Elsa. Vi var tvungna att ha olika färger och jag fick egentligen rosa, men jag och Anton bytte eftersom han är mer en rosa kille och jag en blå tjej.








Vi hade riktigt kul när vi satt ensamma i biosalongen. Desto pinsammare blev det när fler kom, men vad gör det om hundra år?


Jag tycker om choklad.

Sedan gick vi ut till en rosa himmel och Elsa tog en dunder fin bild.
 





Självklart lekte vi i parken.


En störd prick i fosterställning.


En annan, som dansar.


En rockstar. Typ.


Ändå är den här pricken den mest udda i vårat lilla gäng eftersom han åkte minst.




Vi hade kul.


Men vi kom hem till sist och då gick jag och min syster ut. En rosa himmel hade blivit mörk och fått måne och stjärnor. Vi gick till sjön där det inte finns en enda lampa, inte en enda kamera kan fokusera och vattnet speglade månen. Det var fint.

Detta kommer lite sent p.g.a. segt internet. That's why.


the Park cover

Just nu är jag så trött att jag skulle kunna däcka i soffan här och nu. Nästan. Skippar träningen och kompisar, men det behövs till och med vissa fredagar. Ska åka till Konsum och köpa naturgodis om 10 min, sedan känns det som att jag har en dejt med Ibland bara måste man.


Jag har klent på rubriker just nu.

Hey, kul grej: Vi var ute och sprang på gympan, inte någon utmattande runda, och sedan på engelskan höll vi, för ovanlighetens skull, tyst. Vi har för mycket energi annars.

Aja, annars så har jag mest bara städat mitt rum lite och lagat mat med mamma. Mys.
Torsdagar är en städdag hos familjen Gylfe och jag ska snart städa min del, badrummet, men först vill jag bara slänga mig på sängen i mjukisar och läsa. Sedan blir det träning med storebror på gymmet på pappas jobb.
Förresten, min bok som jag läser hemma (som jag lånat av Elsa) är världens finaste. Jag har inte läst mycket, men det är om en vanlig kille i ett vanligt gymnasium med kärleksproblem. Saken är bara den att kärleken är den finaste någonsin och han är bög. Jag smälter.


Ibland bara måste man av David Levithan.


I'm kind of tired... I think I'll go home now.



Jag delar med mig av en fin scen från världens bästa film. Det behövs under dagar med för mycket plugg, för långa skoldagar, komplex, jobbiga prov och en låtsasapril med snö utanför fönstret. Nej, så farligt är det inte. Vi har ätit massa gott i skolan iallafall. Fika och smoothies. Skippade fiskgratängen till lunch. Skrattade mycket. Mariekex krig också.
Nej, nu måste jag gå. Om tre minuter sitter jag i bilen på väg till öppet hus i skolan... fy blä.


Som Ariels önskan att få ben. Det går ju, med lite ansträngning.



Har jag berättat om vad som alltid finns högst upp på min önskelista? Nämner den dock aldrig, känns som att skriva precis efter "fred på jorden". Nej, så dyr är den inte men ingenting du ger en femtonåring sådär.
En Mulberry Bayswater i klassisk mörk brun. Choklad, trä, kastanj, ni vet. Vissa har skokärlek, andra (läs; jag) har väskkärlek. Den här ska bli min en dag, ingen kopia, utan den äkta. Ohyes.

Just det. Plugga var det. Orkar inte.
Hm... te och Top Model blir det nog istället.

Salem Al Fakir ringer: "Keep on walking" "okej" så stannar man :PPppPp


weheartit

Någon som har sett :PpPPppP grupperna på facebook? Ja, typ alla. Idag på matten så startade vi en trend. I princip alla meningar som kom ut ur någons mun i närheten gjorde vi till :PpPPpp meningar. Ja, exempelvis: "Åh, det här fungerar inte" säger jag varav Fanny, Philip och Elsa utbrister "Och så går det! PPPPP!"
Idiotiskt ja, men så stört kul. Eller ja, jag är den enda som fortfarande tycker det, resten hatar det nu. Jag var bara tvungen att dela med mig av det eftersom att det resulterade i dagens asgarv. 
Annars längtar jag efter sommar. 
Nu ska jag plugga. Fy blä.  


Mondays works too

Imorse vaknade jag först fyra med ont i magen och var jätte varm, så jag öppnade fönstret och hörde fåglarna kvittra. Riktigt, riktigt högt. I en timmes tid låg jag och tittade på himlen som blev ljusare och lyssnade under ett varmt täcke innan jag somnade. Det var himla skönt.
Annars har jag haft skola, utvecklingssamtal, cyklade hem, städade, lagade middag, tog en lång promenad i solen med ny nedladdad musik i hörlurarna. Nu sitter jag här, med en iskall jordgubbs smoothie. Livet är himla fint. 

Dagens önskan? Sommarjobb. Nu ska jag googla.

 
Mig av Elsa W


BATGIRL


Du är himla fin du med Elsa, hihi.


whenever you feel down

Vissa dagar känner jag mig bara mer nere än andra och det är väl bara så det är. Men jag tänker inte dela med mig av sånt smittande humör, utan tittar istället in för att berätta vad jag gör när jag vill må lite bättre. Det hjälper.






Jag tittar på Charlie. Han är så konstigt rolig, det har jag tyckt sen detta.