BREAK EVEN

Just nu för tillfället känner jag mig alldeles mörbultad, kom precis hem från träningen. Jag fryser och längtar efter en fin, varm säng och en bra bok. Boken jag läser nu, Mina hemligheter av Sophie Kinsella är så galet bra. Min humor rakt igenom, och en så romantiska handlingar att jag sitter och suckar och säger "ååh" högt. Jag tror jag är ganska fast. Rekommenderas varmt!
Nej, innan det är dags för en varm säng så måste jag fixa lite små grejer som att plocka undan och göra det sista på några små läxor. Men, här får ni en ny favorit, Break even av The Script. Förut tyckte de lät som en bunt mesar, men deras mindre kända låtar är faktiskt riktigt fina. Just den här låten är också en sådan som jag blev fäst vid av just de första ackorden, de är de bästa på hela låten. (A)




min absolut första vän.

Denna lördagen har spenderats en påse naturgodis (och en påse vanligt godis, haha), en zombie film och en viss Hanna. Den kombinationen blir ganska bra också, mycket prat eftersom vi inte träffas särskilt ofta... Hon och jag har känt varandra sedan jag var ett år gammal och hon var min första vän. Cute, right?
När jag gick i femman flyttade hon dock till Nyköping, men ibland kommer hon hit och hälsar på och då har man oftast ganska mycket att prata om. Den bruden är helt omöjlig att inte älska, hon får en alltid att må bra.


Hanna och frida som jag känt sen barnsben, även om johanna lite längre. bild från femman.
Tänk dock på att båda inte är som dom var då, haha.

Varför jag fortfarande sitter uppe vet jag inte, men felix underhåller via facebook. han berättade att han var med bengty och då frågade jag vem det var. "Philip erik ahl, magnus ladulås morfar", fick jag till svar. "Philip alltså", sa jag. Han upprepade det tidigare svaret igen och sen frågade han om msn och några sekunder senare så addar PHILIP mig. Där ser man. Jag frågar vem av dem jag pratade med men som svar får jag en bild på en hårig tant och beskrivningen "jag tycker det är hett". Lite senare kommer ett ljud medelande som är ett högt bröl, följt av ett till där jag hör någon säga med mörk utländsk tillgjord röst "jag ber om ursäkt, är lite dålig i magen". Det är alltså philip!
Nu har de börjat skriva via facebook igen och jag vet inte när eller hur den här kvällen slutar...

Om jag fick bestämma så skulle hon vunnit hela grejen.


MOTLJUS



Några motljus bilder som bara är nån vecka gammal då Bella fick agera modell, de bilderna får ni nog se mer av.

Dagen har flytit på utan något utmärkande, närmare sagt tråkigaste dagen på riktigt länge. Inte mig emot, jag är trött och mina ögonlock svider lite. Jag har dock ingen lust att sova. Ilandsproblem, huh?
Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på fin musik som Håkan Hellström, Snow Patrol och Tokio Hotel. Livet är bra fint med sådana skönheter... Pyjamasen kan man dra på sig snart också. Jag lovar att jag kommer somna på datorn, på en tidning eller framför teven. Dramatisk fredag alltså! Pyjamas, here I come. 


that something

När man hör vissa låtar som man glömt bort, men varit helt galen i för en lång tid sen, då kan många minnen komma upp. Minnen som man inte visste fanns kvar i huvudet, som man trodde glidit ut. Det är konstigt hur mycket som får plats i huvudet.
Den här låten är en sådan låt, som jag tappade andan av för några sekunder. Det är så himla mycket minnen som är sammankopplade med den, mer än så tänker jag inte gå in på det. Men den är helt f*cking amazing.



Snow Patrol's Open your eyes

Blåmärken och näsblod.

Jag skriver inte så förskräckligt mycket här längre, även om jag kanske skulle vilja det. Men mycket plugg, träningar och krångel med kameran, det är inte en bra mix. Just nu känner jag mig lite sönder sådär, av några anledningar. Vi var på rödstuhage idag (friidrottsdag) och jag sträckte mig där vid låret, största muskeln liksom. Det gör ont att sitta. Menmen, sen igår så förstorades mitt blåmärke på smalbenet (som jag inte riktigt vet hur jag fick från första början, av någon spark skulle jag tro) av några sparkar och av några andra sparkar så upptäckte jag att jag fortfarande har kvar mitt blåmärke på höften. aoch. Av några slag så fick jag näsblod (fast inte mycket, såg det inte förräns efteråt) men trots det så är mitt största problem att jag är torr och snart ska jag gå och smörja in mig. och jajuste, för er som inte hänger med så är jag inte nån sorts gängbråks typ utan går på kickboxning och senast sparrade jag mot fel person.
Friidrottsdag idag, helt okej sådär. Det var dock synd att jag sträckte mig innan längdhoppet, eftersom jag ville se hur det skulle gå då. Jag hade innan upptäckt att jag har blivit bättre på längdhopp, men har liksom inte fått ge allt. Typiskt! 
Det bästa på hela dagen var ändå stafetten i slutet, då det var vi klasserna kör mot varann (7an, 8an, 9an). Vart nian tog vägen vet jag inte men det stod mellan vi åttor och sjuorna i slutet och hela publiken fick panik. Men, vi vann! Härligt alltså. 
Nej, nu är det Idol så gotta go!

Titta på det här först, om man gillar Tokio Hotel vill säga. Där sitter dom och snackar skit om sig själva.




 
En annan favorit från nya albumet.

fått tokio hotel sjukan. igen.

Här är en prewiew av deras nyaste, och åh vilka förhoppningar hittills. Bästa från deras nya album hittills!


Åh vad jag tycker om dom killarna.

Kollade på ett gammalt TH TV avsnitt, haha.


en morgonrapport.




igår sa jag till min syster att jag aldrig har stökigt längre, men söndagar räknas faktiskt inte. Det är såhär det är hemma hos mig om söndagmornarna. Nej, nu måste jag städa. Då blir jag såhääääär ledsen.



TJEJELSA

har gjort en ny design till mig! jag sa skippa det stilrena och go crazy, och det gjorde hon, haha. visste inte ens att hon hade alla dom bilderna på mig... det är bara visningsbilden till höger och handen däruppe är mina bilder. flumdesign, men totally me. TACK ELSA!

Tom Kaulitz har humor.

Oh, The Temptation from Steve V on Vimeo.

Hittad på Tom Kaulitz blogg, håller med han; "my favorite is the one slapping himself".


förälskat mig i Jack Johnson's musik.






förlåt, men han blir snyggare för var dag.



and you're shining on me every day.




den oredigerade sanningen.


smarter than she looks like.

"Fast iakttagare kanske vi alla är, fast på olika sätt."

- Tjejelsa