SEE U IN 2010

Det är några timmar kvar och  jag ska snart börja fixa mig för att fira in det nya året hos Sara med ett gäng tjejer. Kan inte riktigt släppa tanken på vad 2010 kommer att bjuda på, det blir himla spännande... Nyår kan ju vara överskattat ibland, man borde ju egentligen inte behöva ett nytt år för en ny start, men ändå. Jag längtar. Har lagt 2009 bakom mig nu.
Jag har inte så mycket att dela med mig av förutom den här grymma remixen med 2009's mest omtalade låtar. Jag är inte mycket för remixer, men den här får en på det rätta humöret.


see u in 2010.

Wentworth Miller



Julen spenderades i Åre med -18 och hårda vindar, men utöver det så var det härligt med friska luften. Idag har jag inte gjort mycket för världen, legat under ett täcke i soffan och tittat på A Cinderella story. Inte gör det mig något, jag har en mening i huvudet som återkommer; "Skärp dig efter nyår, vettja".
Just nu funderar jag lite på året som gått och känner mig, förvånansvärt nog, redo för 2010. Jag ser faktiskt till och med fram emot det, nya löften, drömmar, mål. Mitt nyårslöfte? Sluta säga "ba". Det får mig ju faktiskt att låta några år yngre än jag känner mig.
Iallafall, nu ska jag nog fortsätta googla runt på 2009's snyggaste killar. Hittills har Wentworth Miller första priset. 

FYFASEN VAD FINT.


Erik Hassle & Ellie Goulding - Be mine

Det har snöat konstant senaste tiden och jag kan knappt sluta förundras över snön. Snö är verkligen en av de vackraste ting som finns. Allting är så vackert.
Jag vill ta massa bilder på snön (har inga när det är så här mycket) men det verkar inte gå. Var i stan med klassen idag igen och hittade en underbar men enkel nyårsklänning, iallafall så var jag hemma så sent att fotografering inte var aktuellt... imorgon går jag till halv fyra och åker direkt till träningen efteråt så då går det inte heller. Äsch, jag ska inte klaga när det bara är tre dagar kvar! Sen är det dags för Åre, mys.
Måste förresten dela med mig av bästa låten på riktigt länge, den är till och med bättre än originalet. Eller näe, som den Robyn lover jag är så är jag tveksam. Akustiska covers älskar jag ju också, sådant som jag faller för.


JULMARKNAD

Idag har jag och min fina klass varit på julmarknad i gamla stan, fikat i gallerian och sedan stannade jag, Sara och Bella och köpte lite julklappar. Mysigt och iskallt var det. Nu vankas H&M katalog och remmen från gamla stan, kanske till min akustiska spellista på spotify. 

 

©

Två helt random bilder.
Jag älskar snön. Jag blir som ett barn, snön har löst alla mina vinterdepressioner.

THIS IS WAR


Det var snö igår och jag skuttade ut som ett litet barn. Himla fint var det, så länge det varade. Mina två senaste dagar har varit ganska långtråkiga eftersom det igår var salemdemonstrationen och ja, idag är det ju söndag. Just nu lyssnar jag på 30 seconds to mars senaste album (<--- länklänklänk) på repeat, varav 3an och 5an är favoriterna.
Men nu, innan jag går och lägger mig, ska jag plinka lite på gitarren som vi tog ner från vinden igår. Pappa har lärt mig världens finaste låt, The Beatles Yesterday.

The G to the L to the A to the S to the Ö, and you get my point

Nu är mina glasögon på och jag ser numera på världen genom HD. Känns det som.
Pappa klämde ut sig "du ser ut som flickorna på marknadsförings avdelningen, en framgångsrik typ", mamma blev stum och syster skrek att de är perfekta och jag passar i det. Det var en chock för dem alla förutom pappa som visste det redan. Nu är det bara era reaktioner därute kvar...




Tummen upp/tummen ner?

TRÖTT PÅ RUBRIKER

Sitter just nu med en kopp kamomill te och lyssnar på akustiska spellistan på spotify, avkoppling på hög nivå. Idag har jag tränat och duschat med ansiktsmask, peeling, inpackning, mm. Med tanke på att jag gör det de flesta söndagar så känner jag mig ovanligt fräsch, sjukt skönt.
Igår så var det julshopping som gällde, fast jag köpte ju mest mina egna julklappar. Senare sålde jag liksom en som Emelie ska ge mig på julafton, mamma köpte en och grabbarna köpte en. Jag älskar den sortens shopping, för ärligt talat; det är alltid roligast att köpa till sig själv. Nu längtar jag verkligen till julafton. Big time.
Under har vi en bild vid julstånden och en bild jag knäppte av i bilen på vägen hem. Jag ville få regndropparna skarpa och ljuset suddigt men det var för lite lampor för att det skulle bli riktigt snyggt...




©


JULKÄNSLOR SOM KRYPER


©

Nu ska jag plugga lite matte i väntan inför världens bästa program, Glee.

FROST

Frost är ju inte på samma nivå som snö, men fint iaf och absolut bättre än ingenting. Jag älskar verkligen hur frost glittrar, speciellt när solen skiner. Så himla fint med frost de senaste dagarna... fast ja, det finns minus. Jag och Sara upptäckte att det inte längre går att cykla eftersom bromsarna har frusit fast. Då blir vi plötsligt som innan då vi måste gå och vi har längre att gå än de flesta...
Idag har det hänt allt möjligt skoj. Vi hade bugg på gympan och en sorts arobix liknande uppvärmning som vi har gjort en gång förut som jag garvar ihjäl av. Andra skrattar också när vi flummar på vissa steg men jag kan verkligen inte sluta. Adam, Philip och Felix är grymma, dom flummar sönder varje steg! Felix och Philip har liksom alltid vetat att jag garvar åt dem men Adam upptäckte det idag och det verkade bara få honom att köra på hårdare... oh, jag älskar den uppvärmningen. Min gympalärare sa senare "uppvärmningen är 23 minuter lång och Eva måste ha garvat 21 av dem minuterna". Jag var helt högröd i ansiktet utan att jag ens ansträngt mig bara för att jag skratta så mycket.
Sen så var det ett slagsmål i cafeterian idag så jag och Kasper fick hoppa in och samla upp lite glassplitter, slänga ett tiotal mackor (kunderna verkade bli skrämda och det blev tomt efter det) och missa en halvtimme av franskan. Det sistnämnda klagar jag inte på. 
Jag har även hunnit ta några kort på vägen hem från skolan idag med Sara.




©


SNÖN ÄR SNÅL I ÅR

Jag skulle vilja vakna upp i en drömsverige med adventsljusstakar i alla fönster, ett tjockt lager snö på marken och äta lussebullar till frukost. Drömma får man ju. Men jag vill verkligen ha snö nu, so bad. Dagens bojkott (jag och några tjejer i skolan kom fram till att diss är en av svenskans fulaste ord och det nya heta är bojkott. Det ska jag använda, även om det ger mig en töntstämpel) går till Kina och USA för sina förjädra utsläpp. Dem har precis börjat fundera på att göra något åt saken, godmorning America. Sega typer. 
Näe, nu ska man inte klaga om det. Saken är ju bara den att jag såg Planet Earth för några dagar sen, som jag äääälskar (två töntstämplar i ett inlägg!). Världens sötaste isbjörnsungar dog p.g.a. de inte kunde få nån säl eftersom isen smält för mycket och då dog något inom mig... plus att jag älskar Antarktis och Arktis. Det är verkligen de vackraste platserna på jorden. Det känns som jag blir som ett barn mer och mer för varje gången jag tänker på ett snötäcke och norrsken är det vackraste som finns. Jag har velat se ett i flera år nu och har jag riiiiktigt tur så kan det hända i Åre i jul... Dream coming true. 
Nej, nu ska jag kanske flytta arslet hela vägen till TV:en med en kopp te... eller så kan jag sitta här och plugga. Fast det går ju inte ens det är nåt fel på mitt Microsoft Office så det går inte att skriva då. Det ger mig en blanding av panik och lättnad. Å ena sidan så ska min uppsats vara klar snart, å andra sidan så är det bästa jag vet att skuta upp saker... nu kan jag inte ens bli sur på mig själv, jag kan ju inte göra något åt det. 
Nu när jag funderar på saken så ska jag kanske värma en lussebulle också...
 


©