FOR NOW


©
Gammal bild. Mmm, sola på studsmattan...

Just nu borde jag verkligen inte sitta här, med tanke på hur varmt det är ute. Men, bara ett liiiiitet inlägg.
Grillkvällen igår vart jätte lyckad, men den kan jag berätta mer om när jag får bilderna som Sara har :-)
Idag har jag städat (torsdag = städdag hos familjen Gylfe), tränat och åkt till Solna för att lämna min kamera på reparation. Äntligen! Det har tagit så lång tid med alla papper och grejer, men nu är det gjort. Det var lite sorgligt att lämna bort min lilla baby, men jag vet att han kommer tillbaks i bättre skick. Det vart en lyckad liten resa iaf, för jag fick en glass och två par skor samtidigt. Love you, daddy :D♥
Nej, nu ska jag ut och göra typ ingenting; läsa, leka med dagbarnen, leka med marsvinen, sen ska jag till Frida ikväll. :)

BUBBLES




©

Idag har jag passat dagbarnen, dom är så charmiga och dom förvånar mig alltid så mycket. En liten tjej på två år, rapade så jag verkligen trodde att de var en vuxen man bakom mig, men det var bara hon där.
 Vi sprang genom vattenspridare och blåste såpbubblor, hur kul som helst. Ja, vi gjorde andra saker också men jag ser gärna bort från lunchen, när jag bytte blöjor, osv.

Ikväll ska vi (några tjejer i klassen) grilla på en brygga vid flaten, korv med bröd, marshmallows, mm. Mys.

Artikel i Expressen

"Hockeyproffset berättar allt om olyckan: 'Jag kommer inte ihåg någonting'".

Själv föredrar jag Aftonbladet.

you better answer

Har precis ätit nyponsoppa med mandelbiskvier i, tittat ut på en små rosa himmel (och klockan är halv elva!) och bara njutit av ljuset. Önskar jag kunde lägga till tystnaden också, men både pappa och min bror kollar på fotboll i två olika rum så de ljuden är över hela huset.
Oj, nu spårade det ur lite. Skulle bara lägga in en låt men nu fick ni en liten inblick av min kväll också.




Sophia Somajo - Stockholm Calling

Sophia Somajo är så himla snygg, enligt mig.

såna här dagar då man inte kommer på någon rubrik att sammanfatta de i.



Avklippta jeans, tröja GinaTricot, gammal blåblommig bikini under


Idag såg jag våra gamla, smutsiga, svarta träträdgårdsstolar stå på gräsmattan mitt i solen, som verkligen stekte. Pappa tog en trasa från en hink fylld med vatten utan att vrida ur trasan och drog över trädgårdsstolarna så det skvätte vatten överallt. Då tänkte jag, att om jag vore en utav våra trädgårdsstolar så hade jag verkligen gillat pappa.
Synd för pappa att jag är en upprorisk tonåring (i hans ögon, förstås) och inte en utav trädgårdsstolarna. Bara en tanke.


Förövrigt har jag badat vid hoppklipporna idag med Bella, Sara & Amanda. Vi skrek så att det ekade när vi gled ner i det iskalla vattnet. Och när vi skulle komma upp skrek vi också, i panik, för jag hade en spindel i håret, Sara & Bella bara gled och kunde inte komma upp, Sara fick ett sår vid knät, Amanda... ja, Amanda följde strömmen och skrek mest nåt i stil med; VARFÖR SKRIIIIIKER VI?. Dom tjejerna tycker jag om. ♥


Jajuste, måste säga att jag känner mig som hämtad från en Astrid Lindgren saga. Pippi, eller nåt. Fast ja, inte pippi förstås utan någon klumpig statist. Det är lite sådär svensk sommar känns. 

okänd

"Måndagar är ett jäkla sätt att använda en sjundedel av sitt liv på."

UNDERWATER





blev kär i bilderna.

härifrån

MGMT

Sitter & lyssnar på MGMT & äter mörk choklad, ska precis gå till Frida och förhoppningsvis njuta av solen, om den tillåter det. Eller om Frida har lust för det, för det vore mys ute nu. :-)

Iaf, ni får MGMT så länge, en favorit;



time to pretend

Picturing

Här e jag då. Picturing.
Hur namnet kom vet jag inte, men jag tycker om det.

tyda.se:
Picturing - Imagine; conceive of; see in ones mind
                     
                     avbilda
                     visualisera
                     föreställa sig
                     tänka sig