"du har en apa i armhålan"

Första riktiga dagen med lov och jag har träffat Elsipelsi och tränat. Jag vet inte vad min tränare råkat ut för men han tog ut det på oss och imorgon kommer jag vilja skära av mina armar. Vill man vara fin får man lida pin. Nu är jag trött och hungrig men orkar inte dra mig till kylskåpet... plus att Elsa är lite komisk här på fcb. Hon påstår att jag har herpes, jag vet inte om jag kan lämna henne i det tillståndet. Herregud, hon spårade precis ur nu med en rad nya påståenden.


och så en bild som inte alls har med saken att göra... oh randomness.

Jag hade tänkt börja på ett ordentligt hemma-spa med manikyr, peeling, mask, osv. Hela köret. Men precis när jag hoppar in i duschen kommer min bror och hans polare hem för att flytta hans saker till deras nya lägenhet. Kulkul, tänker jag och drar ut på duschen rääääätt länge. Saken var ju den att hemma spa't innehöll också nya metoder innehållandes bl.a. plast folie i håret och microvärmd handduk. Så jag kände ju inte för att flasha med det för dom. Men det gick tydligen rätt snabbt att fixa deras grejer (jag trodde typ dom skulle fastna och leka med gamla, dammiga vikter eller nåt samtidigt som de lyssnade på hans första Metallica-skiva, det låter som dem nämligen). Problemet just nu är att jag upptäckte när jag gick ut att soffan var min brors och han tog med den. Så jag har ett bord uppradade med tända ljus, produkter men ingen soffa... ska man typ ta fram kuddar nu eller?


Melissa Horn - Sen en tid tillbaka



Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är


You laugh until you cry, you cry until you laugh

Trodde jag skulle slippa allt plugg, men icke. Huvudvärken jag fick under franskan har gjort att jag får jobba hemma istället, ska skicka en bortglömd läxa och skriva ut en uppsats. Sist men inte minst måste jag plugga till ett f1 religions prov. Så då var vi igång igen.

Äsch, imorgon blire träning och en tjejmiddag igen. Då är det fina Bellas tur, som ska flytta ifrån oss till gymnasiet. Så morgonkvällen kan nog bli minnesvärd. Nej, nu ska jag städa mitt rum och lyssna på Regina Spektor. Hur kunde man glömma henne liksom? Det här var ett jätte konstigt inlägg, men shit happens.


Jag har kollat på melodifestivalen nu.



Känner att det inte tar fram de bästa sidorna i mig... faktum är att jag är ganska patetisk. Gilla sin egen status liksom? Men nu har några kommenterat iallafall och jag och Bella har kommit fram till att vi ska ställa upp nästa år med glitter och hela köret. Aja, vad är en perfekt kille med perfekta kläder och perfekta rösten och perfekta låten i en liten melodifestival? JO, VINNARMATERIAL!!! NU HAR VI SUMPAT DET!!!!!!!!111!!!1

KÄRLEK TILL SÖNDAGAR

Sitter här, len som en babyrumpa, och njuter av... av lättnaden efter att ha gjort klart skolarbeten. Jag skulle vilja säga att jag är klar med allt plugg, men det är omöjligt, jag är däremot så pass klar att jag kan slappna av. Fast jag måste erkänna en sak... konstarbetet jag gjort var sjukt roligt. Jag älskade fotografen jag hade och uppsatsen blev tretton sidor lång, men med många bilder. Iallafall, nu ska jag plocka undan lite (har haft världens skönaste hemma spa, söndagsobligatoriskt) och laga mat som jag lovat till mamma och pappa som varit borta under helgen. Blir nog köttbullar. Det är bannemej lyx alltså. SEN MELODIFESTIVALEN! WOHO!


Bara för att det är söndag och James Franco är ögongodis. "OMG" är han sparad som på datorn.


KENT

Vaknar intill dej med gråten i halsen
Dom skriker och flyr i en mardröm igen

Dom klöser varandra med klolika fingrar
Jag håller dej så hårt att du inte får luft

Allt du har väntat på krymper på nära håll
Allting omkring dej är långsamt som jag
Allt du har väntat på kommer så småningom
När jag är borta har du
potential

Vaknar intill dej med spritsmak i munnen
Jag vaknar av värmen, men jag är iskall

Jag viskar ditt namn som är allt jag minns just nu
Vi drömmer nog alltid om saker vi glömt

Allt du har väntat på krymper på nära håll
Allting omkring dej är långsamt som jag
Allt du har väntat på kommer så småningom
När jag är borta har du
potential

Kent – På nära håll


weheartit latest favs.





SAKER SOM GÖR MIG JÄTTEJÄTTE GLAD

När den här tjejen uppdaterar för hon och hennes blogg är så dumt cool som man typ bara inte lyckas med.

När man hittar musik som inte alls är sin stil men som man ändå älskar, som den här eller den här.

När man hittar en fantastisk tumblr - typ justlittlethings, som går ut på det jag gör nu kan man säga. Jag skulle kunna ta med varenda bild för alla är så sanna men länkar istället för jag kan inte ta alla.

När man har någonting man knappt kan vänta med att berätta för sina tjejkompisar, som jag har nu.

När det är soligt när man går till jobbet, som idag.

När melodifestivalen drar igång.

När man har rensat hela garderoben i hur många timmar som helst, är sjukt trött men ser hur fint allt blev.

När pappa kommer hem med mörk choklad och kan min favorit smak utantill. Då spelar det ingen roll om han håller koll på utvecklingssamtal och sånt.



bästa filmen någonsin.


loveisalettersentathousandtimes


men jag vill.

Jag skulle så gärna vilja gå ut med bara ben och jeansjacka, men det är grått och alldeles förjävligt slaskigt ute. jag vill läsa en hjärtskärande novell, men istället skriver jag en obegriplig svenska text. jag vill sätta mig i soffan med en filt och en kopp te och gråta i tre timmar framför en romantisk film, men jag ska spendera två timmar med matteboken som hatar mig. jag vill bada i dånviken och hoppa från klippor, men jag går inte ens vinterpromenader för jag har ont i halsen. jag vill krama någon jag verkligen tycker om men sitter ensam med det förpestade plugget. jag vill ha picknik, jag vill fota i snö i solsken, jag vill tolka konst, jag vill skratta så mycket att jag känner mig pinsamt högljudd, jag vill putta ner någon i en snödriva, jag vill kickboxas riktigt hårt, jag vill ropa någonstans där det ekar, jag vill knuffa på gungande skrattande barn, jag vill stickas av solen i ögonen.

men nu ska jag göra en kort powerpoint om ett obetydligt land (som jag kommer ha glömt totalt om några månader) och fastna i omöjlig matte. vi ses på andra sidan.