MOTORSÅGSMASSAGEN

Igår såg vi på Barnhemmet och Motorsågsmassagen, som Elsa sa (det gav mig ett flertal skrattanfall), inte Final destination. De var väl okej, men jag trodde Barnhemmet skulle vara mycket bättre. Sedan bar det av till Saras frigga där vi somna vid tre, åtminstonde jag, sen vid ett kom jag hem. Idol och gårdagens Tacos rester, sen sitter jag här. Ska nog fixa lite bilder och sedan spela lite Sims. Ja, jag är en tönt.
Sedan är det dags att göra sig fin för vi ska äta Halloween middag hos mormor och sedan gå till morfars grav. Det är alltid så vackert där, med alla hundratals ljus. Jag har aldrig haft en morfar egentligen, han dog när mamma var tio.

Av nån anledning får jag inte över gårdagens bilder, menmen.



AUTUMN




JAG HAR BESTÄLLT BILJETTERNA NU.


så känner jag nu. spola till 00:50.


ups n' downs

Just nu är allt upp och ner och ut och in. Fel är vad det är. Livet känns ganska hårt och jag blir just nu så förbannad på allt med skola och plugg så jag vill sparka nånting. Eller nån. Det vill inte gå min väg och det får mig att bara vilja bryta ihop.
Jag är trött på krav, trött på förhoppningar, trött på ansträngningar, trött på att allt vänder sig emot mig. Men inte alla, tur man har med rätt människor omkring sig. Tack vare härliga människor begraver man sig inte i en vecka utan släpper loss under höstlovs veckan. Till den här låten. &=(/%#&%=&%= vad den är bra!


LÅT OSS FALLA TILLSAMMANS, IN I NATTEN

Sitter just nu med en kopp kamomill te (seriously. jag är beroende.) och lyssnar på låten nedan. Den är så äckligt bra och fattar inte varför det inte finns någon engelsk version av den... himla dumt. Texten på den är så enormt vacker, speciellt eftersom den handlar om syskonkärlek. Fast Bill låter så töntig innan när han berätta att den handlar om kaulitz tvillingarna.
Vet egentligen inte varför jag bloggar igen. Nej, nu ska jag ta och göra mer te. yumyum.



Tokio Hotel - In die nacht

GLOBEN 4 MARS

Då är jag där, precis som dessa. 




 Ståendes, långt fram (längst fram är jag osäker på, th fans är äckligt tuffa).

När jag kom hem idag var jag kall och trött. Så får man veta nåt sånt här, och känner mig nu alldeles varm inuti. lalalalalalaaaaaaaaaa

som ett godnatt inlägg

Lägger upp denna bild och säger godnatt med ett leende på läpparna.


MJÖLKSYRA I HUVUDET

Mysigt var ordet. Utan tvekan bästa sättet att beskriva dagen. Jag har varit hemma idag igen, p.g.a. att jag inte kan sova på nätterna eftersom jag inte kan andas... men nu känns näsan nästan normal så jag glider till skolan imorgon.
Ni kan inte gissa vad jag gjort idag. I promise.

Jag har pluggat.

Jag vet att det kom som en chock, för när jag säger det menar jag inte som vanligt (10 min plugg) utan 5 timmar. Ja, helt galet. Men jag behövde det och 4½ timme var matte, eftersom jag ska tenta av 8ans mattebok snarast möjligt, och jag vill bara få det överstökat nu. Inte så farligt kan tyckas eftersom det är så lång tid man spenderar på lektionerna i skolan men det här var INTENSIVT. Efter det kändes det som mitt huvud skulle sprängas, men en rask promenad med favorit spellistan på högsta volym i hörlurarna och en varm kopp kamomillte senare så är jag i form igen.

Fast det känns att man har jobbat för jag känner mig liksom utmattad i tankarna. Typ mjölksyra. Jag kommer ha träningsvärk i hjärnan imorgon.
Nej, nu ska jag fixa nya lakan till min säng, hoppa in i en varmdusch och sedan krypa ner i sängen med en fin bok. Är inte rena, prassliga lakan det absolut bästa som finns efter en hård dag? Jo. Jag är helt galen i sånadär frasiga lakan. Mm.






Har upptäckt en kul grej; När jag tänker riktigtriktigt intensivt så brukar jag trycka tungan mot tänderna och slå mig själv med linjalen/pennan på kinden/pannan. Så konstiga vanor man har.


RANDOM







©
Lite gammalt, lite Tyskland, lite syster.




humor.

Kan. Inte. Låta. Bli.








Bills ansiktsuttryck är så klockrena.

sicko

sitter i soffan med pyjamasen på, tokio hotel i hörlurarna och tekoppen framför. Ja, jag är sjuk. Sov ungefär tre timmar och har haft jättesvårt att andas. I Tyskland fick jag ju problem med förkylningen men tänkte att det skulle gå över tills jag kom hem men en flygresa är det värsta som finns mot förkylningar, tydligen.
Menmen, har fått lite matte gjort och... näe, har inte gjort mycket annat för världen.
Dagens plus? Jag såg 100 % Tokio Hotel dokumentären på youtube (på 50 min) och blir alldeles salig. Vem kunde tänka sig att dem skulle bli så stora? Damn.


Okej, skulle ta den finaste bilden jag hitta, men så hitta jag den här och börja ASGARVA. Gustav alltså...


they went crazy

Är hemma från Tyskland nu, med lite mer vetskap om mina släktingar. Inte visste jag att dom var så himla många. Eller att min 57åriga morbror kan Tokio Hotels schema utantill.

Kul har jag haft iallafall och är nu några bilder rikare. Börjar med en här och nu, sen skuttar jag ner under duntäcket. Finfint.


40 årsfest och de vuxna dansar för fullt.

Hamburgerland

Jag stannar alltid till vid början på ett inlägg, hur sjutton börjar man egentligen?

Just nu sitter jag och googlar på sevärdheter i Hamburg, dit flyger jag nämligen imorgon. Enormt skönt att komma bort, även om Hamburg inte är det roligaste... Ska på 40 års fest och träffa släktingar, men lite sevärdheter (och kanske shopping) borde man hinna med. Så kan jag fylla på min tyska också, som just nu består av meningar som "Enschuldigun, ich muss gehen die scheisse haus" (ursäkta, jag måste gå på skithuset) och liknande.
Nej, nu ska jag sätta fart för jag har maaassor att göra innan vi åker. Blir nog fler inlägg senare :)


Från i måndags, när vi hade strömavbrott.



Ljus

Igår var det strömavbrott i Rönninge, därav ingen bloggning. När jag gick hem från träningen, vid tåget, så var det kolsvart. Det var massor av folk i trappan, trångt och det gick långsamt. Det var riktigt creepy.
Men när man kom hem så var det tända ljus överallt, supermysigt, och efter ett tag fick vi igång strömmen också. De andra stackarna som hade varit hemma hade varit utan ström i flera timmar.
Nu har det ljusnat lite, men i morse var det kolsvart när jag gick upp och vid frukosten var det ett tänt ljus. Mamma ställer alltid fram ett tänt ljus när det är mörkt ute, så det här är lite vintertecken... Nej, nu måste jag sätta fart. Sa precis hejdå till systern som ska till London, men jag är ju snart där. Nu ska jag fixa musik på iPoden och plocka!


Jag kan fördriva tiden vid stöm avbrott med.