Absoluta favorit citat.

"Leka livet."

Älskar det.

och jag kan inte sluta rysa.



Band of Horses
The funeral

club8, jesus walk with me


okänd.

"Om vitt är gott, och svart är ont så är grått absolut ingenting."


I'M IN LOVE.



Först spelar de på eng, sen tyska. Just nu funderar jag på vilka den kan ha kopierat, låten är nämligen för bra.

AND HERE WE GO AGAIN

Idag började skolan, fast det var ju bara upprop. Jag hade glömt hur kul våran klass är, sitter med ett leende på läpparna hela tiden vi var i skolan. Jag vet att jag kommer bli irriterad senare, det är ju åttan och seriöst nu och vår klass är skolans stökigaste. Men just nu, vad gör det? 
Efter skolan gick jag hem och Bella hjälpte mig att packa tills vi ska paddla och övernatta på en ö imorgon med klassen. Det är på ett sätt skit jobbigt att göra det första dagarna, men samtidigt kommer det ju ända bli så galet kul. Sen cyklade vi ner och fikade med några tjejer i klassen, fy vad kul vi hade efteråt vid bryggan också. 
Annars har jag tränat idag, sparring för första gången! Under några minuter skulle den en person bara försvara och den andra bara slå. När jag försvarade, de fem minutrarna var ren smärta. Jag hade glömt att det faktiskt gör ont att slåss, iaf nu när jag bara har handskar och såna där tygbitar som man snurrar runt handleden så den inte böjs. Ha. 

Tidernas tråkigaste inlägg, nu ska jag plocka undan på min säng och sova.  


©
Flygresa Slovenien - Frankrike. Sep -08.

FRESH


©


Jag har gjort om lite i mitt rum, målat om närmare sagt. Känner mig ganska så stolt, jag har ju gjort det mesta själv. Att stå i ett ekande tomt rum, med öppet fönster och en iPod allt som allt, det är något jag om någon kan känna mig nöjd med. Det ger en tid att tänka, och det fixar jag. Men, trots all tänketid så kändes det sorgligt att vara fast i ett mörkt rum iklädd brors gamla badbyxor och min gamla Tokio Hotel tröja (vi har alla syndat, haha. Nej men det är kläder som får få fläckar liksom) medans det var en av sommarens varmaste veckor ute och alla andra är ute och badabadabadar. Sen så blir man ju såklart klar med målningen när hösten kommit. (Alla ni som påstår att det är sensommar, ni har FEL. Det är FÖRHÖST. Eftersom att jag total älskar hösten) 
Nu har jag även flyttat in möbler och sådant, men det ser fortfarande väldigt... tomt ut. Strikt och opersonligt. Men vem vet, kanske får ni se hur det blir när det är klart?
Imorgon ska jag och mamma åka in till Stockholm och bara ta bilder. På Stockholms vatten och... vad det nu mer finns för Stockholmiskt. Jag ska nämligen göra en tavla av det och vill helst att det ska vara på en bild i Stockholm, annars tar jag förhoppnings vis en bra bild i Tyskland i oktober eller London på höstlovet. Men Stockholm känns mest "personligt". Ja, det är så min sista sommarlovs dag spenderas. Med min kamera. *ignorera mamma*

ps. texten på bilden syns igenom fyra lager av den nya färgen som jag målade över, haha. Fast bara om man riktar lampan dit, så ser man att det står I'm. ds.

FAVORITER









SAHARA MORNING SUN


©
Oredigerad, över ett år gammal bild från Sahara trippen i Tunisien förra året. Det var sådär suddigt varmt, helt bananas. Fotat av mig.

mjusic.


It kills me

Jag älskar låten, dansarna & koreografen. Dansarna passar så himla bra ihop, kan de inte bara gifta sig på sekunden?


Baddräkt, 79 :-, kap!





Isabella klirrade hem den och nu i höst när H&M och Jimmy Choo ska sammarbeta, shit asså... Himla bra att jag sommarjobba säger jag bara.

Dröm jobbet

För ett par dagar sen, när jag håller på och rensar mitt rum, upptäcker jag att i en av mina gamla OKEJ tidningar fanns det en intervju med Emma Svensson. Bara för att jag var uttråkad några dar senare så söker jag på hennes namn och får upp Rockfoto.nu, sidan hon har skapat.
Herregud.
Vet inte hur jag ska uttrycka mig, men att det finns ett sånt jobb är ju liksom... det är mitt drömjobb! Längst fram på konserer och fota. Det betalar jag för, varför inte få betalt i stället? Jag blev helt förälskad i bilderna på sidan och sitter och, gapandes som en guldfisk, klickar igenom bilderna. Det är som den där kreativa sidan som jag letat efter hela sommaren har vaknat ur graven och sätter min värld i gugning. Mina fingrar kliar som spindlar gömt sig under naglarna och jag känner mig galnare än varulven Michael Jackson förvandlas till i Thriller. Jag vill fota, varför bor jag inte i New York, London eller Paris? Då hade jag skuttat ut genom fönstret på direkten och gjort stan med kameran! (Eller inte, jag är faktisk tjej och skulle kanske gjort iordning mig först, men you get my point).

Nu börjar jag tappa bort mig lite, så jag visar några bilder ist. More action, less talking.


Mando Diao.


Slagsmålsklubben.
Känns ganska typiskt dom...


Håkan Hellström.


Coldplay.
Favoriten.

I'M AWESOME, THAT'S IT.

 

FREAKY

Titta här.

okej att jag blev skraj när jag såg det, men jag tycker så himla synd om modellen.
 Dock inte om personen som kom på idén, borde inte han/hon fått sparken nu?

Att dom gör en så stor grej av det också.
"Jonas Danielsson är expert inom skräckfilmer och har doktorerat i ämnet..."